Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Best Western Hotel Corallen

Hotellet som så sent som i februari 2008 blev ett Svanenmärkt hotell är Oskarshamns enda kompletta affärs-och fritidshotell med moderna konferenslokaler för upp till 60 personer.

Vi erbjuder bl a boende med ett lugnt läge och en underbar utsikt över havet och nationalparken Blå Jungfrun men man har ändå närheten till stan. Våra gäster erbjuds 74 rymliga och moderna rum, delvis nyrenoverade under 2004-2007 och med gott om plats för såväl affärsresenären som för barnfamiljen. Alla rum har faciliteter såsom WC, dusch, kaffebryggare, egen terrass eller balkong, gratis satellit-TV, kyl, strykmöjligheter mm. Dessutom finns det möjlighet att kostnadsfritt koppla upp sig på vår trådlösa eller fasta lina mot Internet överallt på hotellet såväl som i rummen, baren eller konferenslokalerna. Sedan en tid tillbaka är hotellet också helt rökfritt.

I vår relaxavdelning kan du njuta av en avkopplande bastu - det finns både ång- & torrbastu, koppla av med en öl framför TV:n som du kan direktbeställa via luckan från baren. Förutom relaxen har vi även en boulebana samt en utomhuspool som är öppen sommartid. För dig som önskar att motionera kan vi på plats erbjuda motionscykel och löparband samt cyklar för utlåning. Motionsslingan ligger endast 2 km bort och Tennisbanan 3 km. Golf kan man spela på Skorpetorps golfklubb 15 km från hotellet.

Vi erbjuder också konferensmöjligheter för upp till 60 personer i ljusa och rymliga lokaler. Alla lokaler är modernt utrustade med bla Pc-kanon, luftkonditionering samt fast & trådlöst Internet. Vår konferensavdelning finns till för er och hjälper gärna till med utskrifter, kopiering, fax mm. Det finns även en gästdator som man kan låna vid behov. Vi har bra kontakter med lokala entreprenörer som erbjuder olika kringaktiviteter i samband med konferens. Vinprovning, chokladprovning, skärgårdsturer och femkamp är ett par exempel som kan hjälpa till för att göra en lyckad konferens.

Vi driver också Oskarshamns finaste restaurang där vi serverar bla en affärslunch med vår populära förrättsbuffé och à la carte varmrätt. På kvällarna erbjuder vi en à la carte anpassad efter säsongens råvaror och med ett brett urval av rätter för alla smaker. Vi har givetvis en omsorgsfullt utvald vinlista som harmonierar till vår aktuella meny. För våra hotellgäster som kanske ätit en rejäl lunch finns det också en enklare barmeny att tillgå i vår mysiga baravdelning. Allt detta kan man avnjuta på vår nyinglasade terrass mot havet!

Vi har också stor erfarenhet av att arrangera företagsträffar, bröllop och andra högtidsdagar för upp till 70 personer. Restaurangen och baren är nyrenoverad sedan årsskiftet 2005-2006.

Boka gärna in er vistelse direkt på vår hemsida. Här finner ni även bra erbjudande på paket så som tex golfpaket.

Vägbeskrivning
Ta vilken avfart som in mot Oskarshamn och följ sedan skyltarna mot Gotland. När sista skylten mot Gotland kommer är det sedan skyltat mot Corallen.

För er som har GPS i bilen kan ställa in den på följande:
N 57º 15’ 42.1’’
E 16º 28’ 50.7’’

Best WesternSvanenVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!