Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Hotell ett Oskarshamn

I den gamla Simhallen i centrala Oskarshamn finns sedan oktober 2008 ett unikt och toppmodernt hotell med familjär stämning och välkomnande personal. I hotellet finner du många spår av den forna Simhallen vilket ger rummen sin speciella karaktär. Hela hotellet är handikappvänligt samt djur- och rökfritt. I direkt anslutning finns hotellets fria parkeringsplatser.

Rummen är smakfullt inredda med sköna sängar och arbetsmöjligheter som gör att du kommer känna dig som hemma vare sig om du är på besök för nytta eller nöje. På alla rum finns en 32” plasma TV, där du kan koppla in Ipoden eller den bärbara datorn och givetvis kostnadsfri internetuppkoppling.

Njut av en skön stund i vår välutrustade relaxavdelning. Här finns ångbastu, torrbastu, infraröd bastu, jacuzzi, solarium, gym, floating och massage.

I vår matsal serveras en härlig frukostbuffé. För dig som vill koppla av på kvällen finns den trivsamma baren där du kan njuta av ett glas vin eller öl och något gott från vår barmeny. Onsdagar och fredagar har vi After Work då det serveras buffé från klockan 17.00 till 20.00.

Revival Club
En lördag i månaden öppnar portarna till något extra, en helkväll med uppträdande och musik med kända och okända artister i goda vänners lag. Programmet hittar du på vår hemsida.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!