Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 988 st

Hotell Floras Trädgård

Välkommen till ett av de charmigare hotellen med sommarcafé i Öregrund/Roslagen. Hotell Floras Trädård är vackert beläget i en underbar trädgård nära klippor, bad och centrum av lilla idyllen Öregrund. Promenera genom Öregrunds genuina bebyggelse, andas in doften av saltmättade vindar och se solen gå ner i havet.

Hotellet är från förra sekelskiftet och omges av en trädgård som hyser ett stort antal träd, buskar och gammaldags perenner som tillsammans bildar en skön lummig oas. De sju rummen är ljusa och luftiga och är namngivna efter den svenska floran som ros, linnea, smultron och äppelblom.

På vårt café får du och ditt sällskap en härlig fikastund i mysig miljö oavsett väderlek. Avnjut en kopp te eller kaffe i salongen inomhus - eller ta ett glas saft med barnen efter lekstunden på gungorna i vår trädgård. Det kan vara svårt att välja mellan de läckra bakverken från vårt dignande buffébord med tårtor och bakver. Här utmanar farmors äppelkaka och morfars ostkaka kommande tiders klassiker! Nya djärva smakkombinationer varvars med familjerecept som gått i arv i generationer. Vi serverar även goda och fräscha lättluncher och matiga smörgåsar.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!