Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Skoogs City Hotell

Med hög servicenivå, cityläge och lite pyssligare personal gör vi allt för att du ska känna dig som hemma. Här kan du både koppla upp och koppla av. Du kommer trivas hos oss!

I vår relaxavdelning med utsikt över Piteås stadskärna kan du slappna av i timmar. Beställ en öl, ta en varm bastu och en uppfriskande dusch. Vi vill att du ska vara utvilad när du kommer hem från din vistelse på Skoogs City Hotell.

Våra rum håller hög standard med både trådlöst internet och kabel-TV. Rummen finns i fem olika typer och antal: 16 enkelrum, 16 dubbelrum, 9 kombirum, 2 budgetrum samt 4 stycken minisviter. Kombirum har samma utrustning som dubbelrum med skillnaden att sängplatserna är separerade. Vi har även kopiator och telefax till ditt förfogande. Saknar du något lovar vi att göra allt för att ordna det.

Våra minisviter är byggda för ditt välbefinnande och har namn som förpliktigar. Oljebaronen, Ministern, Disponenten och Träpatronen är alla byggda för att passa både romantik som familjemys. Möjlighet att bädda för upp till fem personer gör våra sviter flexibla. Testa att bo riktigt kungligt hos oss.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!