Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 223 st

Sätra Brunn

Sätra Brunn

Pris per person från 695:-

Pris per natt inkl. frukostbuffé i brunnslogi.

Sätra Brunn är en konferens- och spaanläggning med historien levande genom våra vackra 1700-talshus på brunnsområdet. Hit har människor kommit i över 300 år för att må bra. I spaanläggning finns en 34-gradig pool, bubbelpool, ångbastu, ett fullt utrustat gym, solarium, bastu och gymnastiksal. Prova ett pass vattengympa eller tai chi eller varför inte unna dig själv en skön spabehandling?

Skogsgården – är ett mysigt, trestjärnigt hotell som är inrett i sekelskiftesstil. Alla gäster har fri entré till badhuset med bad, gym och bastu.

Vi erbjuder även ett enklare boende i charmig Brunnslogi.

Maten är oerhört viktig för oss på Sätra Brunn. Vi satsar enbart på de bästa råvarorna – företrädesvis närodlade och ekologiska – och vår kockar lagar maten med både kärlek och skicklighet. Vår goda mat är något som gästerna ofta berömmer oss för. Vår frukost är Kravmärkt.

Sala Silvergruva är beläget 10 minuter med bil från Sätra Brunn. Där finns en av världens bäst bevarade gruvmiljöer. Du kan även paddla kanot, rida islandshäst, spela golf, bada, fiska och mycket mer.

Visita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!