Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

1909 Sigtuna Stads Hotell

Sigtuna Stads Hotell är idag ett av Sveriges femstjärniga hotell. Hit är du alltid välkommen, vare sig det är vardag, fest, helgdag eller högtid. I en exklusiv 30-50-talsmiljö i modern tappning serveras här genuin svensk mat med en fantastisk utsikt över Mälaren som aptitretare. Resultatet är ett levande hotell där kvalitet och personligt bemötande är vår högsta ambition.

En vistelse hos oss ska vara något utöver det vanliga. Våra rum har vi inrett med både kärlek och omsorg. Här finns också matsalar, bar, lounge och rekreationsutrymmen. För finsmakare inbjuder vår restaurang till en kulinarisk måltid. För dig som vill unna dig något alldeles extra erbjuder vi avslappnande och välgörande spa-behandlingar samt massage.’

Hotellet är stängt på grund av renovering och öppnar igen den 13 augusti.

Bokningen finns på plats mellan kl. 08.00-16.30 alla helgfria vardagar och vi besvarar ert mail så snart som möjligt. Det går även att nå oss på telefon och besöka oss i receptionen under dessa tider.

Vår sommarrestaurang Sjösidan är öppen från 28 juni till 10 augusti – välkomna!
För övrig information besök gärna vår hemsida www.sigtunastadshotell.se och följ oss på sociala medier.

Klimatneutralt företagSvanenVisita

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!