Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 727 st

Branteviks Bykrog & Hotel

På vackra Österlen, bland böljande kullar och rogivande havsbrus kombinerar Branteviks Bykrog & Hotell prisad gastronomi med högklassiga övernattningsmöjligheter. Njut av den skånska charmen och gästvänligheten samtidigt som ni tas med på en kulinarisk resa. 

Vi skriver matsedeln efter säsong och använder lokala råvaror i största möjliga mån, kvalitén på råvaran är det som är primärt. Österlen är som ett stort skafferi där vi under större delen av året kan förse oss med förstklassiga ingredienser. Detta kompletterar vi sedan med gåslever, tryffel, kalvbräss, kryddor och oljor med mera för att skapa nya kompositioner och upplevelser. Grunden är lika skånsk som fransk eller vice versa. Så formar vi varje dag vårt kök. Så strävar vi efter att förverkliga våra idéer för varje gäst och för varje måltid. Här kommer du att trivas om du inte går på krogen bara för att äta dig mätt utan uppskattar hela upplevelsen och njutningen för alla sinnen.

De 7 mysiga dubbelrummen är alla individuellt inredda för att skapa både inre och yttre harmoni och här finns såväl sköna sängar som havsutsikt. Fyra av rummen är inredda med dusch och toalett medan de övriga tre har handfat inne på rummet. Dusch och toalett hittar du nära tillhands ute i hallen. ??Matsalen har fått ett litet ansiktslyft under 2012 och den skånsk-franska menyn är en hyllning till säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Till hands finns även en noga utvald vinlista med framförallt franska trivselhöjare.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!