Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Karnelund Krog & Rum

Mitt i en fyrvägskorsning, bland oändliga fält ligger en gammal jordbruksby. Här i Gislöv på Österlen finner du Karnelund. Förr i tiden inhyste huvudbyggnaden den välkända lanthandeln,, som dessutom bestod av både telegraf och bensinstation. Därefter omvandlades densamma till antikaffär för att sedan, under 2000-talet byggas om till restaurang med Bed & Breakfast.?Den gamla byggnaden har nu återfått sitt gamla namn. Ägarna har hittat förutsättningarna för att skapa en Krog & Rum precis så som de vill ha det och som man tror att också gästerna vill ha det.

Krogens menyer baseras på det bästa av de fina råvaror man har i riklig mängd på Österlen. Vårens och försommarens primörer, nässlor, sparris, nypotatis serverat med skaldjur, fisk och kött från lokala gårdar och frukter från lokala odlingar. Krogen brukar beskriva sin matfilosofi som – Moderna Klassiker.

Man kan säga att det här hotellet erbjuder ett lite personligare och individuellare boende. Med minst lika fräscha och omsorgsfullt inredda rum som vilket finhotell som helst. Kombinationen kallas därför ”Krog & Rum”.

Petit Hotel

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!