Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 089 st

Best Western Jula Hotell & Konferens

Välkommen att övernatta på Best Western Jula Hotell & Konferens. I juli 2007 slog vi upp portarna till Best Western Jula hotell & Konferens. Ett modernt hotell som är strategiskt beläget vid E20 och nära attraktiva utflyktsmål som Skara domkyrka, Skara Sommarland, trandansen, Axevallatravet, Resor i Arns fotspår och julahuset.
Vår öppna lobbylounge inbjuder till intressanta möten och avslappnad atmosfär. Vår öppna lobbylounge inbjuder till intressanta möten i en avslappnad atmosfär. Hotellet har 5 konferens rum och bastu på fjärde våning.

Hotellet har 72 rum och 3 sviter – alla med specialdesignade sängar. Alla rum är rymliga och väl genomtänkta. Modern design och komfortabelt boende går hand i hand med lugn och harmoni. I alla rum ingår Internet, 26 tums LCD-TV, telefon och hårfön. Hela hotellet är rökfritt och miljöcertifierat med Svanen

Hotellets säkerhet är välplanerad och genomtänkt. Automatiskt brandlarm och elektroniska nyckelkort bidrar till våra gästers trygghet och att alla får en god natts sömn.

I Restaurang Pinot Blank eller på vår uteservering väntar en minnesrik upplevelse som stimulerar alla sinnen. I matsalen kan man också njuta av konst från kända konstnärer så som Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors och Bengt Lindström

SvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!