Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Hotell Kulturhuset i Ytterjärna

En fristad mitt i naturen. Mitt i landsbygdsidyllen Ytterjärna, 40 minuter från centrala Stockholm hittar du Hotell Kulturhuset. Ett designhotell där ekologi och hållbarhet genomsyrar allt – från bullsmulor till väggarnas lasyr. Vakna till skogens viskningar och kossornas avlägsna råmande i denna fristad – fjärran storstadshetsen.

Rummen är nyrenoverade och du väljer själv om du trivs bäst i ett blått, rött, gult eller grönt. I varje rum bjuder vi på smakprover från Saltå Kvarn och i badrummet hittar du schampo, duschkräm och lotion från ekologiska hudvårdsmärket Weleda.

Börja dagen med en helekologisk frukostbuffé med råvaror från granngårdarna. Du kan sedan hyra cyklar och åka på upptäcksfärd, njuta av en helkroppsmassage, träna i vårt nya Nautilusgym, vandra genom orörd natur längs med Ekoleden, smaka ekologiska viner eller bara vara. Det finns även en lekplats med slänggungor och linbana – ja till och med en hel skog för små ben som är fulla av spring.

The Green Key

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!