Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

City Hotell Sollefteå

City Hotell Sollefteå är beläget i centrala Sollefteå med natursköna omgivningar och underbar utsikt över Ångermanälven från flera rum. De 23 rummen är nyrenoverad och fördelade på sju enkelrum, 11 kombirum och fem flerbäddsrum varav 4 där våra bästa vänner (hund & katt) får plats.

Alla rum är rökfria och deras standard är god med kaklade badrum, digital-tv, WiFi samt tillgång till mikrovågsugn, kylskåp/frys och tvättmöjligheter. Parkering finns i anslutning till hotellet samt garage som vi kan erbjuda för uthyrning.

Vi kan också erbjuda självhushåll med plats för upp till nio gäster samt dam/herrbastu & gym med anslutning till hotellet som naturligtvis är fritt för våra gäster.

I närhet till hotellet finns parker, badplatser, båtuthyrning, tennisbanor och den unika möjligheten att fiska lax mitt i staden. Genom att hotellet är beläget mitt i centrala Sollefteå finns det tillgång till allt runtom.

Hos oss blir du omhändertagen på bästa sätt och känner dig genast som hemma. Som en extra service erbjuder vi frukost även vid tidig avresa.

Med duktig och kompetent personal så kan vi överträffa gästernas förväntningar vad gäller service och kvalitet. På så sätt vill vi garantera att du som gäst är nöjd vid avresa.

Kunderna består av både företag och privatpersoner och många idrottare från hela världen.
Alla är välkomna!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!