Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Solna Hotel & Vandrarhem

Solna Vandrarhem ligger i ett naturskönt och familjevänligt område. Samtidigt är stan inom bekvämt räckhåll. Det är enkelt att ta sig hit, både med bil och med kommunala transporter. Oavsett om du bilar från Oslo, Haparanda eller Ystad, ligger området praktiskt till vid E4 och E18. Det går bra att parkera bilen på vår gratisparkering mitt i området. Lämna gärna bilen här och åk kommunalt till stan.

Hotellet
I vår nyöppnade hotelldel erbjuder vi ett mycket prisvärt boende med hotellstandard. I våra resårsängar sover du gott och vaknar utvilad. Välj prisklass med dusch och toalett på rummet, eller det ännu billigare alternativet med dusch och toalett i korridoren utanför rummet. Samtliga rummen har TV.

Vandrarhemmet
Vi erbjuder bra och billig logi i fräscht nyrenoverade enplanshus, varav ett är handikappanpassat. Husen har en härlig utsikt mot skogen, fina uteplatser och lekplats för barnen. Varje hus har ett fullutrustat, rymligt kök med matplats & TV-del. Dessutom finns dam- & herrtoaletter samt duschar. Välj själv hur du vill bo, allt från eget rum till bädd i flerbäddsrum. Vi har möjlighet att ta emot större grupper som kan hyra ett helt hus för sig själva.

I receptionen kan du boka tid för bastu, spela kort eller andra spel, spela biljard, titta på TV, läsa dagstidningar eller låna böcker. Du kan även få den information du behöver om Stockholm och aktiviteterna på stan. I området finns dessutom grillmöjligheter, en fågelsjö med en underbar utsikt samt en motionsslinga i skogen. Du kan vara säker på att vi ger vårt bästa för att du ska trivas på Solna Hotel och vandrarhem.

Vägbeskrivning
Vid E4 Järva krog, tag E18 mot Oslo. Skyltat efter 2 km.

Visita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!