Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vinframställning i lobbyn och den egna vingården Terreno i Toscana erbjuds här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.

Miljön på The Winery Hotel fullkomligt andas vin – utifrån och in. Du möts redan i entrén av ekfaten och de stålblanka cisternerna där det egna vinet framställs. Hotellrummens design kombinerar inspiration från det industriella Brooklyn och den toscanska landsbygden. Här sover du skönt i en miljö som lyfts upp av detaljer såsom korkgolv, vintunnor och vinröda väggar.

Bjud in alla dina sinnen och följ druvans väg från fat till flaska. Guidade turer i vineriet anordnas varje dag, vinprovningar anordnas flera gånger varje vecka och särskilda event flera gånger i månaden.

I restaurangen Winery Kitchen serveras perfekt balanserade smakkombinationer och Terreno Deli är hotellets italienska trattoria inspirerad av Toscana.

I Winemakers Bar i hotellets lobby kan du lära mer om vin. Vinomaterna ger dig dessutom tillgång till flertalet viner för provsmakning på egen hand. Under sommaren kan du även njuta av ett glas vin vid poolkanten på hotellets rooftop.

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!