Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Ammarnäsgården Fjällhotell

Pris per person 595:-

Boende i dubbelrum inkl.frukost.

Den genuina fjällbyn Ammarnäs, vid Vindelfjällens naturreservat i södra Lappland, är en pärla i fjällvärlden. I Ammarnäs är renskötsel huvudnäringen och känslan av levande fjällbygd är starkare än på de flesta ställen. I Vindelfjällens naturreservat, som är norra Europas största, lockar den orörda, storslagna naturen med det klara vattnet och den rena luften. Södra Kungsleden passerar Ammarnäs och går vidare genom naturreservatet till Hemavan.

På sommaren lockar givetvis naturen i den magnifika fjällvärlden till vandringar, fiske, ripjakt och ridning på Islandshäst. Ammarnäs med omgivningar är också välkänt bland fågelskådare i hela Europa. Hotell Ammarnäsgården har på sommaren ett flertal aktivitetsveckor med inriktning på naturnära upplevelser.

Ammarnäs ditt vinterparadis!
Ammarnäs erbjuder mycket för din vintersemester. Mångfalden är vår styrka och du kan åka slalom, gå på tur, åka hundspann, vinterfiska efter röding, köra skoter eller vinterrida på Islandshäst

Skidbacken med natursnö har en skidlift med sju nerfarter och alltid korta liftköer! Nerfarterna varierar från lätta till svåra och den längsta är 1,5 km lång med en största fallhöjd på 255 meter. Här finns även en backe med knapplift för de små barnen. I dalstationen finns skiduthyrning, kiosk och servering.

På kvällen kan du njuta av en varm bastu eller ett dopp i poolen på hotell Ammarnäsgården. Hotellet har också en välbesökt bar och en restaurang med god mat av lokala råvaror.

Konferens i Ammarnäs
Hit men inte längre! Vill du konferera i civilisationens sista utpost så är Ammarnäs det givna valet. Du kan kombinera konferens och naturupplevelser på ett exklusivt sätt som ger dina konferensdeltagare ny livsluft och extra energi. Vi skräddarsyr varje konferens för att gruppen ska få ut så mycket som möjligt av vistelsen i Ammarnäs. Du arbetar i hotellets moderna konferenslokaler med plats för 100 personer i skolsittning. Aktiviteterna har stor variation med tex. kul i backen, vildmarksmåltider, skotersafaris, ridning, hundspannsturer, fisketävlingar och mycket mera. På kvällen kopplar vi av i bastun med "After Sauna".

Bo i Ammarnäs
Boendet i Ammarnäs har en förhållandevis låg prisnivå och du kan välja mellan att bo på hotell, vandrarhem eller i stugor. Bra barnrabatter och rabatt för ensamstående med barn. Boka ditt boende på telefon 0952-600 03.

Välkommen till Ammarnäs, byn där vägen slutar och vildmarken börjar!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!