Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Hotell Smögens Hafvsbad

Pris per person från 845:-

Rum, frukost och entré till spa.

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges äldsta kurorter beläget i Bohuslän på den svenska västkusten ca 1 1/2 timme norr om Göteborg. Badgästerna i början av förra seklet, såg samma vackra hotell som man först ser idag då man anländer. Men när man kliver in i den kulturmärkta entrén öppnar sig en av landets mest spektakulära hotell och konferensanläggningar, delvis insprängd i berget. På Smögens Hafvsbad finner du ett spa med stort utbud av behandlingar och en à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter som levereras direkt från hamnen ett stenkast iväg. Om du tycker att en vacker utsikt tillför något när du sitter på en restaurang, så kan vi bara gratulera till valet av Smögens Hafvsbad. Här ser du ut över havet, klipporna och allt som oftast en dramatisk himmel i skymningen.

Även när midvintern slagit sitt grepp om vår vackra klippö kan du njuta av havet, stillheten och känslan av det mäktiga lite vilda, här längst ute vid Västerhavet. Det är då promenaden blir en själslig upplevelse, köket har sina bästa råvaror, vårt Spa är som mest inbjudande, luften som klarast och sängarna som skönast.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!