Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

Best Western Kom Hotel

Välkommen till Best Western Kom Hotel, ett hotell med konferensmöjligheter, beläget mitt i centrala Stockholm på lugna Döbelnsgatan med promenadavstånd till shopping, restauranger och nöjen.

Hotellet har totalt 136 rum med bekväma sängar och trevlig inredning. Vi har rum i ett flertal storlekar, från enkelrum till familjerum och även rum anpassade för dig med
allergi, pälsdjur eller handikapp. I matsalen kan du njuta av vår frukostbuffé. Här hittar du bland annat cafe latte, espresso, juice, yoghurt, smörgåsar, frukt med mera.

Hela anläggningen har trådlös internetuppkoppling och för dig som vill träna eller bara slappna av finns både gym och bastu på nedersta våningsplanet. Garageplatser finns att hyra för dig som kommer med bil.

Vi är även miljöcertifierade genom Svanen, vilket innebär att vi gör vårt yttersta för att bland annat minska energiförbrukning och användning av kemikalier. Här kan du sova och konferera med rent samvete.

Best WesternSvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!