Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Best Western Premier Hotel Kung Carl

På Best Western Premier Hotell Kung Carl, vid Stureplan i Stockholms absoluta mittpunkt, har du som gäst närhet till både finansdistrikt, shopping och sevärdheter.

Under åren har byggnaden varsamt renoverats för att motsvara dagens krav på komfort, utan tappa den unika atmosfären. Varje rum är inrett och designat i personlig prägel, från klassisk elegans till modern design, där inspiration är hämtad från bland annat Spanien och Frankrike.

Vår vackra konferensvåning erbjuder många möjligheter till möten, fest, bröllop och mingel. Tillsammans planerar vi den lösning som passar er bäst.

Kung Carls Bakficka serverar internationell mat med nordiska och sydeuropeiska inslag. I ombonad atmosfär och rustik miljö erbjuder vi en helhetsupplevelse av hög klass där menyn följer säsongen. Vår bar och lounge har blivit ett vattenhål för både stockholmare och internationella gäster som söker avbrott i cityrusningen kring Stureplan.

Inredning, atmosfär och läge tillsammans med omtanke och personlig service, gör oss till ett självklart val för såväl affärsresenären, konferensgäster, weekendgästen och den som söker det lilla extra.

Best WesternSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!