Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 076 st

Blue Hotel

Välkommen till Blue hotel, beläget på Lidingö i Stockholms skärgård. Till Blue Hotel kommer du för en weekend fylld av avkoppling och vardagslyx. Det kan vara en romantisk helg med din käraste eller en vistelse där du tar hand om dig själv och fylls av ny energi.
Du hittar oss på Elfviks udde, längst ut på Lidingö. Udden där Blue Hotel ligger ramas in av havet och det är svårt att tro att du bara befinner dig femton minuter från centrala Stockholm. Här bor du gott i en omsorgsfullt designad innemiljö och ett kök som lagar livsbejakande mat som är bra ur hälsosynpunkt.
På Blue Hotel bor du vackert och ombonat. Alla 63 rum har toalett och dusch, TV, wifi, skrivbord, hårtork, minibar och safety box.
I vårt SPA som öppnade 2015 upplever du vardagslyx i en miljö som skapats för rekreation och samvaro. Slappna av och njut av sköna dagar och passa på att ta en behandling.
Välkommen till Blue Hotel och njut av en upplevelse utöver det vanliga, med magisk miljö och havet som din närmsta granne.

Svanen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!