Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 499 st

Brommavik Hotel

Hotellet ligger i ett lugnt och samtidigt närbeläget område till Bromma flygplats, Solvalla, Friends Arena och Sundbyberg centrum. Hos oss slipper ni storstadsstressen men med bra kommunikationer så tar ni er till centrala Stockholm på endast 8 minuter.
Hotellfastigheten är en kulturminnesmärkt sekelskiftsbyggnad som är nyrenoverad invändigt med alla moderna bekvämligheter som ett förstklassigt hotell bör ha. Trots detta har vi valt att bevara charmen från svunna tider genom att inreda samtliga rum i Gustaviansk stil med ett specialgjort och handsnickrat möblemang.
I direkt anslutning till hotellet har vi fri parkering i mån av plats. Vi erbjuder även gratis WiFi till våra gäster samt handikappanpassade rum om så önskas.
Hela hotellet är rökfritt.
För våra affärsresenärer och företag kan vi erbjuda mötesrum och konferensmöjligheter. Vi kan tillsammans med er skräddarsy helhetslösningar för att ni på ett så bekvämt och smidigt sätt som möjligt kan fokusera på ert arbete under er vistelse hos oss.

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express
SCR
Vidbynäs Gård
Gilla landet
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!