Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 454 st

Clarion Hotel Amaranten

Ett modernt 4-stjärnigt hotell, centralt beläget i Stockholm. Här bor du bara några minuters promenad från Stockholms centralstation, Arlanda Express, shopping, nöjen, kultur och sevärdheter. Clarion Hotel Amaranten är ett hotell med vänlig atmosfär, personligt bemötande och nordisk interiör. Hotellet är en naturlig mötesplats för såväl internationella gäster som för grannarna i området. Runt hörnet av hotellet ligger en av Stockholms krogtätaste gator, Scheelegatan, med mat och dryck från världens alla hörn. Hotellet består av 7 våningar med totalt 461 hotellrum varav 4 sviter med privat balkong eller terrass.

Alla rum har stora härliga fönster, dusch och bad, minibar, livsstilsmagasin och gratis internet. Hotellet är rökfritt.

Amaranten Restaurang & Bar
Amaranten Restaurang, Bar & Lounge erbjuder en omfångsrik meny med ett brett vinsortiment. Här serveras allt från en snabb espresso till internationell á la carte.

Amaranten gym, pool och spa
Som gäst på hotellet har du fri tillgång till ett modernt gym, pool och spa. Vi erbjuder personlig träning med kostrådgivning, spabehandlingar samt pool och bastu.

First HotelsVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!