Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 762 st

Connect Hotel Stockholm

Välkommen till Connect Hotel Stockholm. Här bor du nära såväl Stockholmsmässan som Älvsjö pendeltågsstation. Tågresan till Stockholm tar tio minuter.

Connect Hotel är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha nära till Stockholm utan att betala en förmögenhet. Rummen är välkomnande och trivsamma. Internetuppkoppling finns i såväl trådbunden som trådlös tappning.

Våra Quick Sleep-rum passar de av våra gäster som söker en sovplats för ett rimligt pris, och kan tänka sig att bo i ett mindre rum av god och enkel standard. Vi har även fullt utrustade standardrum av god kvalitet.

Den som så önskar kan få ett så kallat Connecting Room, som är ett kombinerat standard- och Quick Sleep-rum.

Hotellets kombinerade lounge, restaurang och bar kallas Vardagsrummet. Du är varmt välkommen hit för frukost eller middag. Här finner du även en gästdator och tv.

Den lässugne behöver bara kasta en blick mot väggen för att finna såväl svensk- som engelskspråkig litteratur ur olika genrer. Den som söker en kopp kaffe behöver inte heller vänta länge; drycken tillhandahålles gratis dygnet runt ur Vardagsrummets kaffeautomat.

Hotellet har ett mycket gott samarbete med S.A.T.S gym, beläget i samma byggnad. Hotellets gäster är välkomna att använda bastun dygnet runt.

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i hotellets garage för 100 kr per dygn.

The Green KeyVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!