Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Courtyard by Marriott

Courtyard by Marriott

08-441 31 00

Rålambshovsleden 50
112 35 Stockholm

The Courtyard by Marriott Stockholm är ett nytt, modernt hotell som erbjuder 278 rum och 12 toppmoderna mötesrum. De rymliga rummen är bland de största i staden (26 kvm) och inkluderar gratis internet och fri tillgång till hotellets gym samt alla andra bekvämligheter du kan behöva för en perfekt vistelse.

Hotellet är beläget på Kungsholmen, med gångavstånd till city och med Rålambshovsparken rakt över gatan. Ett smart logival om du är i stan i affärer eller för att ta det lugnt och avnjuta någon av Stockholms många attraktioner. Du tar dig lätt hit både från Arlanda och Bromma flygplats och en mängd olika buss och tunnelbanealternativ finns tillgängliga när du ska utforska staden.

Hotellets restaurang BJÖRK Bar and Grill erbjuder en avslappnad matupplevelse med fokus på vällagad mat gjord på färska, fräscha råvaror med hög kvalitet i en skön miljö. Vår bar & lounge passar utmärkt för en after work eller ett glas vin med vänner och familj. Under sommarhalvåret kan ni även avnjuta en drink på vår uteservering.

The Green Key

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!