Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Elite Hotel Adlon

Pris per person från 895:-

Centralt med atmosfär och komfort - perfekt läge för dig som vill turista, shoppa eller jobba

Adlons läge är perfekt för en vistelse i Stockholm. Det går lätt och snabbt att komma till oss vare sig du reser med flyg, tåg, buss eller bil. När du väl är framme har du nära till hela Stockholms affärs- och nöjesliv. Runt hörnet hittar du de främsta shoppingstråken. Det samma gäller de flesta företag och mötesplatser i city. Adlon har ett utmärkt utgångsläge för att besöka övriga Stockholm. Du når Centralstationen, Cityterminalen och Arlanda Express inom någon minut och flera innerstadsbussar går direkt utanför dörren. Gamla Stan, Stadshuset och Slottet ligger alla inom 15 minuters promenadavstånd.

Bli personligt bemött – alltid öppet i vår reception
Vi i receptionen tar emot dig dygnet runt och finns till för att hjälpa dig att trivas. Hos oss kan du få tips på aktiviteter och hjälp att snabbt hitta rätt i Stockholm. Vi hjälper dig även med t. ex tvättservice, bekräfta flygbiljetter, boka restaurangbesök eller sightseeing. Adlon ingår inte i någon kedja och det märks på atmosfären. Vi har många stamgäster, prova oss så förstår du varför.

Stor frukostbuffé och barmeny med goda svenska smaker
Inled morgonen med en stor härlig svensk frukostbuffé i vår trivsamma matsal. Vi serverar ett brett utbud av ekologiska varor och rättvisemärkt kaffe, i svensk eller italiensk form. Frukostbuffén ingår i alla rumspriser.
Du kan avnjuta lättare rätter - kalla och varma smörgåsar, wraps, soppor - och kanske dricka ett glas vin eller en öl i vår lounge. Vi har fullständiga rättigheter. Vi har tagit fram en meny med goda svenska smaker. Bland våra storsäljare finns vår goda Adlon-wrap eller paj med säsongens smak. Välkommen att provsmaka!

Runt hörnet finns ett överflöd av restauranger i alla klasser och inriktningar. Vi hjälper dig gärna med tips och bokningar.

Trivsamma rum med goda arbetsmöjligheter
Vi vill att du ska känna dig som hemma fast du är borta. Det betyder trevliga och funktionella rum för både avkoppling och jobb. Välj mellan stora och små enkelrum , dubbelrum, familjerum samt mini-sviter. Alla rum har bekväma sängar, bra arbetsplats med ordentligt skrivbord och snabb Wi-Fi som ingår i rumspriset. Alla rum är rökfria.

Kvalitet
Adlon är Miljöcertifierade via Den Gröna Nyckeln – som delas ut till hotell som tar extra hänsyn till miljön och arbetar med att ständigt förbättra sitt miljöarbete.

Lätt att ta sig runt i stan
Tåg, tunnelbana, innerstadsbussar och taxi finns utanför hotellet.
Centralstationen ligger endast 200 meter från hotellet. Härifrån når du alla tunnelbanans och pendeltågs linjer.

Vi rekommenderar Arlanda Express snabbtåg för att åka från Arlanda flygplats in till city. Det tar endast 20 minuter. Tågets terminal ligger mitt emot Adlon Hotell.

Flygbussar till både Arlanda, Bromma och Skavsta går från Cityterminalen, 1 våning ovanför Arlanda Express terminal mitt emot hotellet.

Kista Science City – når du med tunnelbanan på circa 15 minuter, Stationen finns alldeles utanför hotellet.

Stockholmsmässan – pendeltåget tar endast 8 minuter och avgår från Centralstationen, cirka 200 meter från hotellet.

The Green KeyVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!