Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 722 st

Elite Palace Hotel

Fyrstjärniga Elite Palace Hotel är ett modernt hotell som ligger beläget centralt i Stockholm. På Elite Palace Hotel erbjuder vi dig som gäst närheten till Stockholms alla attraktioner men ändå i fridfull omgivning nära Hagaparken som erbjuder vackra grönområden med närhet till Odenplans alla restauranger. Hotellets genuina engelska gastropub The Bishops Arms inbjuder till spännande smakupplevelser och har ett av Stockholms bredaste öl- och whiskyutbud.

På Palace SPA & Relax kan ni som gäst njuta av avslappnande massage och sköna ansiktsbehandlingar och Actic Elite Gym finns till förfogande för den ambitiöse, båda till ett förmånligare pris.

Utomordentlig kommunikation till och från Elite Palace Hotel erbjuds, där flygbussen från Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet och med fem minuters gångväg till tunnelbanestationen S:t Eriksplan samt lokala bussar. För den bilburne står hotellets garage till förfogande mot avgift. Elite Palace Hotel har i omgångar renoverats för att erbjuda dig som kund en ännu bättre produkt! Vi har nöjet att erbjuda fullt utrustade hotellrum med högsta komfort, nyrenoverade moderna konferenslokaler, nya hissar och en ny lobby i spännande modern design.

Varmt välkommen!

Elite Hotels of SwedenVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!