Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 728 st

First Hotel Reisen

Hotellet är känt för sin höga service standard och sin utförda mix av klassisk interiör och modern design. Namnet Reisen kommer från Fredrik Reiss som i början av 1700-talet drev ett kaffehus i samma byggnad där hotellet nu ligger. Reiss kaffehus var en mycket populär mötesplats för sjökaptener, handelsfarande och andra sjömän.

First Hotel Reisen består idag av fem sammanbyggda hus med 7 våningar i en charmig blandning av orörda kryssvalv, tegelstensväggar och modern design och komfort. First Hotel Reisen har 144 rum, varav 7 sviter. Flera av rummen har sjöutsikt, andra har utsikt mot en gränd i Gamla stan. Några av rummen har dessutom egen bastu, jacuzzi eller balkong.

Reisen restaurang
På Reisen kan du njuta frukost, à la carte och en barmeny. Kökets vällagade rätter följs av viner med distinkt och personlig karaktär från producenter från världens alla hörn.

Reisen bar
Nyskapande spännande cocktails blandas med gamla klassiker och mixas med skön musik. Välkända DJ’s bjuds in och spelar skivor i baren torsdag-, fredag- och lördagskvällar. Musikstilen på Reisen varieras mellan jazz, soul, RnB, pop och en massa mer.

Reisen luxury spa
Glöm tid och rum och låt din kropp och själ njuta av en skön behandling i en avstressande miljö nere bland de gamla kryssvalven från 1600-talet. Vi kombinerar gärna en drömbehandling efter just dina behov och önskemål.

First HotelsVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!