Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 446 st

First Hotels

First Hotels är Skandinaviens ledande samling hotell med 47 unika egendomar som ligger centralt belägna på utvalda resmål i hela Sverige, Norge och Danmark. I sommar erbjuder vi två nätter till priset av en*. Eller fyra nätter till priset av två. Det betyder mer glädje och personliga upplevelser – nästan oavsett var i Skandinavien du väljer att resa. Du kan njuta av det yppersta inom urbana upplevelser på våra förstaklassiga hotell: First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Skt. Petri i Köpenhamn och First Hotel Grims Grenka i Oslo. Alla våra hotell erbjuder en unik atmosfär och en enastående stilkänsla. Vi är stolta över att erbjuda en unik, personlig service och modern komfort.

* Erbjudandet är baserat på tillgänglighet, gäller perioden 18 juni till 22 augusti 2010. Två barn under 13 år bor gratis i föräldrarnas rum, en extra säng är inkluderad. Särskilda villkor gäller.

First Hotels

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!