Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

Freys Hotels - privatägda hotell i centrala Stockholm

b]Freys Hotels - består av två privatägda hotell i centrala Stockholm[/b]
Med två hotell och konferensanläggningar i centrala Stockholm kan vi tillgodose alla önskemål på boende med ombonad hemkänsla och effektiva, givande affärsmöten. Våra hotell håller hög standard och är belägna i centrala Stockholm.

Freys Hotel
Freys Hotel Stockholm, det centrala hotellet med boutiquekänsla, ligger på en charmig sidogata i hjärtat av stan. Freys Hotel Stockholm är en utmärkt utgångspunkt för shopping, sightseeing och nöjesliv. Arlanda Express tar dig ända fram till hotellet och en promenad till centralstationen tar bara 2 minuter.

Det centrala läget, den unika atmosfären och det personliga bemötandet gör Freys Hotel till ett av Stockholms populäraste hotell. Här möts människor från artistvärlden, affärsvärlden och övriga världen. Hotellet är inrett med charm, stil, värme, omtanke och många rara detaljer. Det är lätt att känna sig hemma här.

Lilla Rådmannen
Hotel Lilla Rådmannen i centrala Stockholm ligger i en lugn del i hjärtat av stan. Just där shoppingstråket Drottninggatan börjar finner man denna lilla pärla. Hotel Lilla Rådmannen är den perfekta basen för ditt Stockholmsbesök.

Med sina 62 ombonade rum är Lilla Rådmannen ett rart hotell med mycket mysig och personlig atmosfär. Det är lätt att kännas sig hemma här. I hotellets vardagsrum finns lobbybaren där man på ett avslappnat sätt träffas för att avnjuta en belgisk öl, ett gott glas vin eller moules frites som är restaurangens specialitet.

The Green KeyVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!