Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Gustav Vasa Hotel

Gustav Vasa Hotel är ett familjärt och vackert hotell som bemöter med personlig service och omtanke. Till ert förfogande står 42 bekväma rum, fördelade på 3 våningar, med ett centralt men lugnt läget vid Odenplan i Stockholms City, nära till tunnelbana, bussar, flygbussar samt affärer, restauranger och nöjesliv.

Hos oss bor ni i en kulturmärkt och mer än 100 år gammal byggnad vilket bidrar till en gammaldags och stilfull atmosfär. Hela hotellet är rökfritt och har bekvämligheter som receptionsbemanning 24 timmar om dygnet, hiss, garageplatser att hyra och en uppskattad frukostbuffé.

Vi kan erbjuda hela familjen logi, allt från enkelrum till 5-bäddsrum. Rummen har högt i tak, stuckaturer, kakelugnar, trägolv och ljusa färger. Det finns inget rum som är det andra likt, alla har sin egen storlek och charm. På samtliga rum hittar ni kylskåp, telefon, kabel-tv, strykbräda och strykjärn, hårtork, vattenkokare samt kassaskåp.

Visita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!