Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Hotel Attaché

Pris per person 548:-

Välkommen till ditt hem borta från hemmet! Här ska du alltid känna dig varmt mottagen! Vår personal är på plats dygnet runt för att ta hand om dig som gäst.

Vi vill erbjuda ett komfortabelt boende med rimligt pris. Vi tycker inte att du ska behöva betala för tilläggstjänster som frukost och filmkanaler. Därför serverar vi varje morgon en stor frukostbuffé med allt från nypressad apelsinjuice och frukt till jordnötssmör samt lax och köttbullar. Om du när du kommer hem vill se en film så är det också gratis.

Rum för alla smaker
På hotellet har vi enkelrum, dubbelrum, superiorrum, lite enklare budgetrum samt ett konferensrum. Alla rum är inredda lite olika men alla med gemensamma drag för att du ska kunna ha dina personliga önskemål. På alla rum finns möjlighet att koppla upp sig trådlöst mot Internet, i lobbyn finns det en även gratis surfstation. På alla våra rum finns en hårtork, strykjärn- och bräda, minibar, tv- och radio. Du kan alltid läsa morgontidningen, låna en bok eller hämta is i lobbyn. Du får gärna beställa frukost eller kvällsmat till rummet utan att det kostar dig något extra. Nere i källaren kan du låna vår bastu eller spela lite biljard alternativt dart.

Restaurang
På måndag till torsdag har vår restaurang öppet mellan 17.30 till 22.00. Från 21.30 samt på helger så har vi en lite enklare meny att tillgå. Vi har även fullständiga rättigheter om du är sugen på något speciellt att dricka till maten. Under sommarhalvåret ställer vi fram vår uteservering där man kan sitta varma dagar.

Varmt välkommen till oss!

Vägbeskrivning
Det tar dig ca 12 minuter in till T-centralen med tunnelbana från Aspudden eller Telefonplan. Att gå härifrån till tunnelbanan tar dig ca 5 minuter. Vi erbjuder självklart gratis parkeringsplatser till alla våra gäster. Hotellet ligger endast 500m från E4/E20. Ring oss för närmare beskrivning av resvägen.

Visita

Dela:

MTRX 20
SCR
Vidbynäs Gård
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!