Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 967 st

Hotel Giò

Bo lite härligare i Solna – nu kan du komma hem till Giò.

Giò är en mötesplats för alla som vill bo och äta, träffas och arbeta i en varm och kravlös miljö. Här kan du bo kort eller lång tid, äta i restaurang Mama Giò, skåla på uteterassen eller arbeta i vardagsrummet.

På Giò finns 180 rum och kök – och det stora vardagsrummet, där det finns alla möjligheter att jobba, umgås med vänner, anordna mingel eller se intima livespelningar. Rummen är i flera olika storlekar och har upp till sex bäddar för den som reser med familjen eller hela kompisgänget. Dessutom finns en stor terrass som inbjuder till såväl mat och fika som drinkar och en match boccia. Därför kallar vi Giò för ”the Social Hub Hotel”.

Giòs inredning är inspirerat av italienskt 50-tal. Giò erbjuder även ett inbjudande gym med känsla av vardagsrum och inte minst Mama Giò - hotellets bar, restaurang och terrass som serverar italiensk mat och dryck i en varm och välkomnande atmosfär.

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts.

Dela:

MTRX 20
SCR
Vidbynäs Gård
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!