Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Hotel Hellsten

Hotel Hellsten är beläget i en sekelskiftesfastighet från 1898. I gathusets typiska Stockholmska borgarklasslägenheter finns de gamla kakelugnarna, stuckaturen och träpanelerna kvar i en del av rummen. Rummen är individuellt designade vilket innebär att ett besök på Hellsten är en upplevelse.

Det finns många namn man skulle kunna ge för att beskriva Hotel Hellsten - designhotell, hip hotel, eller boutique hotel är tre av dem. Grundarens intention har varit att skapa en mötesplats för resande av alla kategorier och inriktningar och att göra detta till deras återkommande hem i Stockholm.

12 av Hellstens 78 rum har kakelugnar, några av dem i de mest vackra färger och former.

Inredning och möblering varierar från rum till rum. Vissa rum med stilantikviteter, andra med svenska bondeantikviteter, andra åter har en distinkt asiatisk känsla. Rummen har nödvändiga stödfuntioner för ett rationellt och avslappnat boende med TV och bredband.

Badrummen har genomgående dusch, men i några rum finns badkar. Badrummen är klädda med grått Karystosskiffer, en sten som direktimporterats från ett stenbrott i Grekland. I alla badrum finns golvvärme, handdukstork, hårtork och telefon.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!