Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 651 st

Hotell Årstaberg

Pris per rum från 399:-

På Hotell Årstaberg kan du njuta av ett helt nybyggt hotell, personlig atmosfär och högklassig service kombinerat med genomtänkt komfort. Hotellet är beläget i Årstaberg med promenadavstånd till pendeltågstationen Årstaberg, busshållsplatsen och tvärbanan. Dessutom är det endast 7 min ifrån Stockholms centralstation och mindre än 5 min till Stockholmsmässan (Älvsjö station). Årsta torg ligger mindre än 3 min bort med bil. Där hittar du de stora matkedjorna och en hel del restauranger och mysiga caféer.

Hotellets moderna TV-rum har mikrovågsugn, kaffe- och tebryggare samt 2 kylskåp. Det finns även en tvättstuga och bastu. Hotell Årstaberg delar byggnad med ett gym, som erbjuder moderna fitnessfaciliteter till rimliga priser. Trendiga Södermalm ligger bara 1 hållplats med tåget från Årstaberg Hotell. Personalen rekommenderar gärna barer, restauranger och sevärdheter som till exempel Fotografiska museet som öppnade 2011.

Rummen är av 2 typer; Dubbelrum/Tvåbäddsrum och Budget dubbelrum. Dessa är inredda i modern skandinavisk stil, utrustade med sängar av hög komfort, tillhörande sängbord, skrivbord och fåtölj. I alla rum finns trådlös Internetanslutning kostnadsfri, plattskärms-tv och kabel-tv. Dessutom ingår daglig städning. Budgetrummen saknar fönster, men är mysiga avkopplande rum med precis samma faciliteter som dubbelrum.

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!