Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Nordic Hotels

Skicka e-post

Nordic Light Hotel ****

08-505 630 00

Östra Järnvagsgatan 10-12
111 20 Stockholm

Nordic Sea ****

08-505 630 00

Vasaplan 4
111 20 Stockholm

Vår vision är att ge en bit av norden till varje gäst. Våra metoder är tillgänglighet, design och omtanke. Vi är tillgängliga i själen och geografin. Vi skapar upplevelser för alla sinnen. Vi är människor som tycker om människor.

Vi är experter på Stockholm och experter på världen. Vi är en arena för trender och nya idéer. Vi ser funktion, form och människor som en helhet. Vi uttrycker oss genom former och färger, genom komfort och omtanke, genom mat lagad med kärlek, genom viner odlade med passion, genom en nordisk äkthet som inspirerar och förför.

Nordic Light Hotel har 175 rum i tre storlekar: standard, superior och delux. Alla rum har samma grunddesign. Enkelt rent och transparent i färg och form och en ljussättning i ständig förändring. Inredningen håller i alla rum samma kvalitet.

Nordic Sea Hotel har 367 rum i fyra storlekar. Alla rum har samma grunddesign. En robust, varm och naturnära attityd. Här finns trä och sten sida vid sida med stålplåt, ett gigantiskt akvarium och världens första permanenta is bar- Icebar.

Alla rum är utrustade med
Hästens sängar
Bredbandsuppkoppling
Internet-TV
Kassaskåp med plats för bärbar dator
Minibar
Vattenkokare
Strykbräda med strykjärn
Hårfön
God ljudisolering

För våra gästers säkerhet har Nordic Hotels högsta klassificering för brandsäkerhet "väl brandskyddat hotell".

Dela:

MTRX 20
SCR
Vidbynäs Gård
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!