Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 740 st

Nordic Light Hotel

Skicka e-post

Nordic Light Hotel ****

08-505 630 00

Östra Järnvagsgatan 10-12
111 20 Stockholm

Upplev Stockholms designhotell! Njut av några dagar i Stockholm med en unik ljusupplevelse. Om du väljer att bo i ett av de specialdesignade Mood-rummen med ljussäng kan du välja favoritfärg och temposätt ditt hotellrum allt efter din aktuella sinnesstämning. Välj mellan regnbågens alla färger och varva ner i de sköna sängarna med bäddlinne av högsta kvalitet. Nordic Light Hotel erbjuder inspiration, möten och vila och skapar upplevelser att ta med sig och längta tillbaka till. Hotellet har Stockholms absolut bästa läge mitt i city i direkt anslutning till Arlanda Express och Centralstationen. Nära till allt vad staden har att erbjuda i form av kultur, shopping, restauranger och nöjen. Nordic Light Hotel är medlem i den internationella sammanslutningen Design Hotels. Hotellet är 4-stjärnigt.

Fakta
Nordic Light Hotel har 175 rum fördelat på Enkelrum, Standard dubbel, Standard Mood, Superior Mood och Deluxe Mood. Ljuset har varit vägledande genom all design. Det specialdesignade Mood rummen har en unik säng med integrerat ljus. Välj favoritfärg och temposätt ditt hotellrum allt efter den aktuella sinnesstämningen.

Alla rum är utrustade med:
Hästens sängar
Bredbandsuppkoppling
Kassaskåp med plats för bärbar dator
Minibar
Vattenkokare
Strykbräda med strykjärn
Hårfön
God ljudisolering

Nordic Light Hotel har högsta klassificering för brandsäkerhet "Väl brandskyddat hotell" samt är premiumcertifierade av Safe Hotels.

Choice HotelsDesign HotelsSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!