Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 135 st

Nordic Sea Hotel

Nordic Sea Hotel är hotellet som ger dig Stockholm. Du hittar det precis invid Centralstationen och Arlanda Express. Här mitt i huvudstadens pulserande hjärta har du shopping, restauranger och nöjen utanför hotelldörren. Nordic Sea Hotel förenar storstaden med fläkten från havet. Du bor i en modern miljö designad med inspiration från vattnet. Här kan du uppleva Stockholms coolaste bar - ABSOLUT ICEBAR STOCKHOLM där det är -5C året runt! Ta med familjen eller vänner och njut av några sköna dagar i Stockholm.

Fakta
Nordic Sea Hotel har 367 rum fördelat på Express, Express dubbel, Enkelrum, Standard dubbel, Superior dubbel och Deluxe dubbel. Expressrummen är perfekta för dig som kommer sent och checkar ut tidigt, de är fönsterlösa och erbjuder Hästenssängar och samma utrustning som i övriga hotellrum. I vissa Expressrum kan man bo två personer då de är utrustade med våningssäng. Superior dubbelrummen med bäddsoffa för två barn passar perfekt till barnfamiljer. Hotellet är 4-stjärnigt.

Alla rum har samma genomtänkta design med inspiration från vattnet och är utrustade med:
Hästens sängar
Bredbandsuppkoppling
Kassaskåp med plats för bärbar dator
Minibar
Vattenkokare
Strykbräda med strykjärn
Hårfön
God ljudisolering

Nordic Sea Hotel har högsta klassificering för brandsäkerhet "Väl brandskyddat hotell" samt är premiumcertifierade av Safe Hotels.

Choice HotelsSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!