Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 076 st

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden. Här bor du tryggt och lugnt under ditt Stockholmsbesök. Hammarby Sjöstad har dessutom många mysiga butiker, caféer samt restauranger. Du tar dig enkelt in till city, antingen med tvärbana och tunnelbana eller med båt.

Med närheten till både city, Hammarbybackens slalompister, vattnet och Nacka naturreservats motionsspår har Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad ett unikt läge, såväl sommartid som under vintrarna.

På Park Inn sover du i en skön säng och på morgonen dukas en frukostbuffé upp nere i restaurangen. Trådlöst internet finns i hela hotellet och ingår i ditt rumspris.

Rummen är rymliga vilket gör att barnfamiljer brukar trivas på Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad. Även hundar är varmt välkomna att bo på Park Inn och omgivningen är perfekt för trevliga promenader.

Hotellet har enorma fönster och den fantastiska vyn mot vattnet och staden talar för sig själv. Ett tips är att gå ut på terrassen på 15:e våningen! Hotellet erbjuder även en grön utsikt mot skogen med Globen i bakgrunden eller varför inte titta ut över Hammarbybacken. På vintern ser du utförsåkare och på sommaren Mountainbike cyklister susa ned.

För den konstintresserade, eller den som helt enkelt tycker om att se vackra tavlor är Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad rätt val. Hotellet har smyckats med 400 originalkonstverk av svenska temporära konstnärer. Här kan du till exempel se Ernst Billgren och Lena Kronqvist.

Tavlorna som syns i restaurangen, korridorer, rum och möteslokaler ger hotellet en varm och personlig prägel.

The Green Key

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!