Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Rex Hotel

I hjärtat av Stockholm ligger detta 3-stjärniga hotell med en speciell hemkänsla. Ägarens brokiga, internationella och konstnärliga bakgrund återspeglas i hotellets utformning och vision.

Rex Hotel är funktionalitet och lättillgänglighet. Ett centralt hotell i Stockholm riktat till den moderne resanden som inte vill ha storskalighet, men som kräver en funktionell miljö i centrala Stockholm under sin resa. Rummen på Rex Hotel är en återspegling av skandinavisk design. I gathuset som byggdes 1866 finns de ursprungliga breda golvbrädorna och moderna funktionalistiska möbler i ek. Rummen i gårdshuset är en spännande kombination av sammet, färg, valnöt och betong.

Rummen är utrustade med fritt bredband och TV, allt som den omdömesgille resanden kräver för att kunna arbeta och vila under sitt besök i Stockholm. Det finns 55 rum, var och ett med sin egen färg och känsla. Alla badrum är klädda med skiffersten som specialimporterats direkt från ett stenbrott i Grekland. Badrummen har dusch, golvvärme, handdukstork, hårtork, och telefon. I hela hotellet finns trådlöst internet och mitt emot i systerhotellet Hotel Hellsten finns även minigym, bastu, jacuzzi och bar tillgängligt.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!