Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 078 st

Scandic Hotels

Vi nordbor arbetar ofta för mycket. Ibland är vi så upptagna med annat att vi glömmer skapa tid för oss själva och våra närmaste.

Get Away by Scandic är en påminnelse om att ta en paus i vardagen. En möjlighet att byta övertid, mot tid över för annat. Besök oss under några dagar. Sov ut på morgonen, ät en lång och god frukost, prata över middagen, roa dig med det som du och familjen har längtat efter länge. Semestern behöver inte alltid vara lång för att ge ny kraft. De flesta Scandic ligger på händelserika platser. Du behöver inte planera i förväg.

Med GetAway by Scandic bokar du enkelt resa med SJ eller SAS, logi på valfritt Scandic hotell samt entrébiljetter till nöjesparker eller evenemangsbiljetter till senaste konsert eller teaterföreställningen. Allt genom ett enda samtal. Stor frukostbuffé ingår alltid. Barn upp till 13 år bor utan extra kostnad i förälders rum (om inget annat anges), men betalar för ev. evenemangsbiljetter och måltider.

Dela:

MTRX 20
SCR
Vidbynäs Gård
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!