Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 576 st

Scandic Malmen

Välkommen till Scandic Malmen som är ett modernt och designmedvetet hotell med bra läge mitt på Södermalm. Hotellet byggdes 1951 och drevs då av Reso Hotels och var ett litet hotell med ett fåtal rum. Under åren har man byggt ut byggnaden successivt med fler dubbelrum och mysiga kabinrum. Den senaste renoveringen gjordes i maj 2008 då man gjorde en totalrenovering av samtliga barer och lobby som idag står klart och som har blivit ett av Södermalms hetaste inneställen.

På Scandic Malmen finns flertal olika rumskategorier för att passa just dig och dina behov. Vi ser fram emot att välkomna dig till något av våra 332 rum med totalt fyra rumskategorier att välja ibland. Här kan du arbeta i lugn och ro eller varför inte bara lämna allt arbete utanför hotelles dörrar och ladda batterierna. Oavsett vilken rumstyp du väljer ingår det alltid en ekologisk frukostbuffé.

Boka ett bord i vår restaurang där tanken är att erbjuda enkelhet och kvalité i en atmosfär där maten står i fokus. Här satsar John Serhal med personal på rejäla portioner, god service, rustik presentation, där smakrikt, ekologiskt och närodlat är kärnorden.

Cocktailbaren: Med en utsikt över Södermalms torg och Björns trädgård kan ni i lugn och ro äta lunch och middag i en modern orientalisk miljö.

Lilla hotellbaren: Natten är ung och för er som vill fortsätta kvällen är varmt välkomna in till Lilla hotellbaren. Här spelas livemusik flera gånger i veckan och med dj som blandar jazz, pop och rocklåtar varje dag.

ScandicSvanen

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!