Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 762 st

Pensionat Bergdalen

Pensionatet var en gång i tiden skola för barnen på Kosteröarna. Idag en samlingspunkt för stora och små. Runt om finns sköna promenad- och motionsvägar. Vid stranden och klipporna ges tillfälle till härliga bad. Vid bryggan kan du fånga krabbor och studera fisklivet närmare håll.

Pensionatet ligger på Sydkoster, en modern anläggning med fina stugor/ lägenheter och konferensutrymmen i en fantastisk miljö. Nära till öns affär och postkontor.

Hit tar du dig med den reguljära skärgårdsfärjan, cirka 30 minuter från Strömstad, sommar som vinter. Från Ekenäs brygga är det 1800 meter till pensionatet. Om du inte vill promenera på de nästan bilfria vägarna kan du hyra en cykel.

Kosteröarna består av hundra holmar och skär. De största är Syd- och Nordkoster, en av de ögrupper i norra Europa som har flest soltimmar. Här upplever du det magiska kosterljuset, lummiga lövlundar, vackra orkidéängar, samt sandstränder och solvarma klippor.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!