Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Pensionat Ekenäs

Pensionat Ekenäs

Kosterhavsupplevelse
Känn doften av hav, tång och skärgård. Upplev en lugn och avslappnad miljö Bo ett stenkast från vattenbrynet med en magisk vy över Kosterfjorden. Njut av måltider i matsalen från tidigt 1900-tal. Vandra på ön och njut av närheten till hav och natur.

Incheckning är möjlig från 15:00 En kaffebuffé med eftermiddagskaffe står klar för dig när du önskar. Tiden fram till kvällens middag är din egen tid. Kanske tid för en promenad eller varför inte hyra en cykel för att upptäcka ön. För den lite kaxigare kanske ett dopp i havet är ett allternativ? Kvällen erbjuder en två rättersmiddag i matsalen och efter det finns möjlighet att flytta över i baren för lite kaffe och avec om man önskar det. Nästa dag börjar med en frukost i lugn och ro. På förmiddagen är det dags för ett besök på Naturum, Utställningen över Kosterhavet på över och under ytan. Här kan man lätt bli underhållen en timma eller två. Efter besöket är lunchen färdig på pensionatet innan utcheckning och resa tillbaka till Strömstads centrum. Pris: Från 1725 per person. Del i dubbelrum.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!