Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Strömstad Spa

Vid Nötholmen i Strömstad ligger ett spännande och modernt hotell vars motstycke den svenska västkusten inte tidigare skådat.

Detta är en resort i dess rätta internationella betydelse - med allt man kan tänkas efterfråga, oavsett om man kommer som konferensgäst, på en romantisk weekend till vårt nyskapande spa eller bara för en trevlig kväll på Restaurant ABC.

Här finns ett aktivitetsutbud som räcker i flera dagar, samt smart mat och dryck som man inte tröttnar på i första taget. Vill du ge dig ut till sjöss eller ta en golfrunda måste du visserligen lämna området - men även dessa aktiviteter finns precis utanför dörren.

Hotellet har 232 rum varav 116 dubbelrum, 104 superiorrum och 12 sviter. Sviterna och Superior rummen har havsutsikt. Alla sviter har balkong och en bäddsoffa. Alla rum är dubbelrum. Sviterna & Superior rummen har badkar och standard rummen har dusch. Interiören är ljus och modern. 5 stycken handikappsanpassade rum.

Choice Hotels

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!