Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 988 st

First Hotel Strand

Hotellet består av två flyglar. Neptunusflygeln representerar en marinstil. Bacchusflygeln är nyrenoverad i en stil där design och komfort står i fokus. Fem av våra rum är handikapputrustade. Alla rum är med antingen dusch eller badkar, toalett och hårtork samt trådlös Internet.

Vi har ett fåtal rum med extrasängar. Dessa går endast att boka med hotellet direkt. Ett barn under 12 år bor gratis i föräldrarnas rum i extrasäng.

Små enkelrum
Våra små enkelrum (10-13 m2) ligger tyst och skönt in mot gården. Det är parkettgolv, 90 cm breda sängar, platt-tv samt dusch och toalett på rummet.

Enkelrum med badkar
Våra små enkelrum (13-15 m2) ligger tyst och skönt in mot gården. Det är parkettgolv, 90 cm breda sängar, platt-tv samt badkar och toalett på rummet.

Standard dubbelrum med 2 twin-sängar
Våra Standard-dubbelrum (18-20 m2) går i den marina stilen.

Standard dubbelrum
Våra Standard-dubbelrum (18-20 m2) går i den marina stilen. Golven är i parkett och rummet är inrett med 160 cm bred säng och platt-tv. Badkar och toalett finns på alla rum. Här finns möjlighet att sätta in en extra säng.

Superior business enkelrum
Våra superior enkelrum (15 m2) är nyrenoverade i en modern och stilful design där gästens sovkomfort är i fokus. Det är 140 cm breda Jensensängar och platt-tv, minibar och safetybox.

Superior dubbelrum
Våra duperior dubbelrum (18-20 m2) är nyrenoverade med en modern och stilful design där gästens sovkomfort är i fokus. Det är 180/200 cm breda Jensensängar och platt-tv på alla rummen-

Presidentsvit
Vår presidentsvit (48 m2) är inredd med en 180 cm kingsize säng, 2 platt-tv, läderfåtöljer och en soffa. Utöver detta finns även en rymlig bastu med plats för 6 personer och en rymlig dusch. När ni bokar detta rum ingår Lokavatten, frukt och lyxchoklad, kaffe/te med kakor, morgonrockar och tofflor, ett ansiktskit för kvinnan och ett ansiktskit för mannen.

Standard dubbelrum med bastu
Våra standarddubbelrum med bastu (40 m2) är inredda med 2 st 90 cm twinbedsängar och mjuka fåtöljer och en platt-tv. Badrummet har ett helkaklat marmor med badkar och toalett, en rymlig bastu med plats för 2 personer.

First lady
First lady rummen är något utöver det vanliga. Rummet är anpassat till dina behov som kvinna och erbjuder det lilla extra för att du skall ha det bekvämt, slappna av och känn dig lika säker som hemma. Vi har fyllt rummet med en rad viktiga detaljer för ditt välmående. Ta på dig morgonrocken, skäm bort din hud med skönhetsprodukterna och njut av en kopp kaffe eller te, medan du bläddrar i en utvald tidning.

Våra First lady rum (18-20 m2) går i den marina stilen. Golven är i parkett och rummet är inrett med 160 cm bred säng, badkar, toalett och platt-tv finns på alla rum.

First HotelsVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!