Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 656 st

Broby Gästgivargård

På den kullerstensbelagda Långgatan mitt i charmiga Sunne ligger Broby Gästgivaregård. Med anor ur Gösta Berlings saga är detta en klassisk gästgivaregård som erbjuder trivsamt boende i hemtrevliga miljöer. Här finns 28 nyrenoverade rum med fräscha nykaklade badrum. I de tre matsalarna med plats för totalt 200 personer serveras vällagad svensk husmanskost och på kvällarna umgås gästerna ofta över ett glas öl i The Pig & Liberty – vår pub i engelsk stil.

Till Sunne kommer man för att njuta av det vackra landskapet, vandra, spela golf, åka skidor eller ”bara vara”. Här spelar kulturen en stor roll, främst tack vare våra kända författare; Selma Lagerlöf, Göran Tunström och Helene Tursten… Många miljöer finns med i böckerna och har fått namn och uppmärksamhet tack vare dessa… Sommartid spelar Västanå Teater upp sina fantastiska skådespel och de olika minnesgårdarna öppnar för allmänheten… Sunne har också ett gott företagsklimat och hamnar ofta i topp på olika rankinglistor.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!