Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Såstaholm Hotell & Konferens

Såstaholm - ett teaterinspirerat hotell
Såstaholm har en spännande historia att förvalta. Herrgården var i över 60 år "Höstsol" - en förnäm hemvist för många av landets skådespelare som på ålderns höst kunde njuta av de vackra och rofyllda omgivningarna vid Vallentunasjön. Vår livfulla och färgglada historia förvaltar vi idag med stolthet genom att låta kopplingen till teater och film löpa som en röd tråd i allt vi gör och det du upplever som gäst hos oss. Skillnaden mot förr är att nu är det DU som har huvudrollen!

Bo på ett 93-stjärnigt hotell
Såstaholm har 93 hotellrum som ligger belägna i herrgården och i våra fyra flygelbyggnader. Våra rum är inredda i Art Deco-stil och varje rum är uppkallat efter en stjärna som en gång bott här. Som gäst kan du njuta av våra vackra salonger där te och kaffe alltid finns till ditt förfogande, gym, promenadstråk och mycket mer.

Vårt kök erbjuder både kvällens trerättersmiddag samt vår A la carte meny Svensk Mattradition. Vardagar även lunchbuffé. Naturligtvis finns roomservice och allt annat du förväntar dig att finna på ett bra hotell, men vi vet att våra gäster framför allt kommer tillbaka tack vare den personliga servicen.

Efter en god natts sömn avslutar du din vistelse med en härlig frukost från vår rikliga frukostbuffé. Här finns våfflor, hembakat bröd, hemgjorda marmelader, vår egen nyponsoppa och mycket, mycket mer.
Varmt välkommen du också!

Övernattning i dubbelrum från 1395.-.
Önskar du bo i herrgården eller i något av våra lite större rum i Paviljongen är priset från 1895.-.
Priserna gäller under helger och i mån av plats.

Countryside HotelsSvanenVisita

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!