Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Sahlströmsgården

Pris per person från 795:-

Redan på syskonen Sahlströms tid, vid förra sekelskiftet, var Sahlströmsgården en kulturell oas och en uppskattad Samlingspunkt för konst och rekreation. Idag, mer än ett sekel senare, är Sahlströmsgården fortfarande en mötesplats utöver det vanliga. Här får besökaren verkligen en helhetsupplevelse. I det nya hotellet förenas gammalt och nytt. Alla rum har trägolv, kaklade badrum, tv, trådlöst internet och en underbar utsikt över Sirsjön.

I det gamla boningshuset och dess konstskatt visas efterlämningar från gårdens barn och deras vänner, som permanent utställning. Därtill arrangeras regelbundet utställningar med nutida konstnärer. I den gamla ladugården ”Djurpalatset” dukas borden dagligen för lunch och middag, men också för konferenser och högtidliga tillfällen som dop, bröllop och födelsedagar. Sahlströmsgården har något för alla sinnen och är något av en pärla mitt i sköna Värmland.

Petit Hotel

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!