Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 071 st

Strandås Gästgiveri

Pris från 995:-

Enkelrum 995 kr inkl frukost. Dubbelrum 1195 inkl frukost.

Strandås Gästgiveri ligger mycket vackert och naturskönt beläget i Ransby, cirka åtta km söder om Sysslebäck och ett litet stenkast från Klarälven i norra Värmland. Från vår uteveranda kan man njuta av utsikten över Klarälven och Branäsberget.

I området finns gott om aktiviteter och fina naturupplevelser året om. Här trivs de allra flesta, oavsett önskemål om spännande aktiviteter eller om avkoppling står överst på önskelistan.

Strandås Gästgiveri byggdes redan 1929 och användes då som ålderdomshem. Inte förrän i mitten av 1980-talet öppnade Strandås Gästgiveri som just gästgiveri. I maj 2010 tog de nuvarande ägarna över Strandås Gästgiveri och en dröm att driva något eget gick i uppfyllelse. Hos Strandås Gästgiveri är visionen att gästerna ska få bästa möjliga upplevelse. Våra gäster ska känna sig som hemma och kunna koppla av. Vi eftersträvar en varm och välkomnande miljö, kulinarisk mat och hög service.

Varmt välkomna!

Dela:

SCR
MTRX 20
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!