Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Badhotellet Konferens & SPA

Badhotellet i Tranås är med sin 100-åriga historia ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Det var hit det fina folket från storstaden i svunna tider reste när de ville skämma bort sig ordentligt.

Det är den miljön och atmosfären vi erbjuder dig. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron.

Spa
Badhotellet har under ett sekel varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa. Över vår spa-avdelning vilar en rofylld atmosfär, som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan.
Koppla av i våra två varma pooler, vår ångbastu eller njut av vårt bastudäck med vedeldade badtunnor och vedeldade bastur. Som vår gäst har du självklart fri tillgång till alla faciliteter.

Boende
En vistelse på Badhotellet innebär högsta möjliga komfort. Du kommer att upptäcka att våra väl tilltagna rum är både välutrustade och personliga. När vi har förbättrat, har vi gjort det med varsam hand, för att behålla den atmosfär som gör Badhotellet unikt. Vi vet att våra gäster uppskattar det.

Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia var våra första gäster i den nybyggda Kungasviten. Du kan bo lika kungligt till ett pris som till och med får smålänningar att le.
Alla rum är utrustade med dusch, toalett, telefon, tv samt trådlöst internet. Allt för att du ska få en så behaglig vistelse som möjligt.

Svenska SpahotellThe Green KeyVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!