Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 577 st

Idala Gårdshotell

Pris per person från 1125:-

Söder om landsvägen på den skånska slätten dominerar åker, fält, pilevallar och till slut hav. Mitt i detta bördiga landskap ligger Idala Gård gömd och skyddad i en evigt prunkande trädgård. Byggd 1858 för lantbruk och idag en plats för våra gäster att njuta av.
Med god mat och mysiga rum i en lugn och inspirerande miljö kan man känna sig som hemma.

På vår gård finns det tolv härliga rum med egna badrum. Utav dem finns ett mysigt enkelrum, ett familjerum och resten är dubbelrum. Rummen är fördelade på två byggnader i den fyrlängade gården, Mangården och Undantaget.
Mangårdsbyggnaden var gårdens bostadshus. Här finns 6 dubbelrum med utsikt över den lummiga trädgården och vårt rymliga familjerum.
Till Undantaget brukade den äldre generationen flytta när den yngre tog över gården. Här finns 4 enklare men mysiga dubbelrum under takbjälkarna och 1 enkelrum.

Vi serverar vår säsonginspirerade 4 rätters meny tisdag - lördag från klockan 19.00 - 22.00
(endast 1 sittning kl 19.00).

Råvarorna kommer i största mån från den lokala bygden och tillagas omsorgsfullt för att förstärka råvarornas naturliga smaker. På en gård arbetar man och äter gott tillsammans. Rätterna serveras därför både individuellt och på fat där ni får dela. Vi lagar mat efter säsong och på råvaror från lokala gårdar. Sitt ner, njut och låt vår kock bestämma.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!