Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Clarion Collection Hotel Kung Oscar

Pris per person från 891:-

Hotellet ligger centralt i Trollhättan, nära till såväl kommunikationer som stadens utbud av restauranger och butiker, men samtidigt beläget i rogivande kvarter. Göta älv och Arena Älvhögsborg ligger på ett par minuters avstånd. För dig som kommer med bil erbjuder vi bokningsbar parkering för 130 SEK/ natt.

Varje dag får du som hotellgäst en stor och god frukost. Dessutom kan du njuta av både lite sötsaker på eftermiddagen och kvällsmat på hotellet om du önskar det. Läs mer om våra måltider under Serviceutbud.

Alla våra 81 rum håller fin standard och är inredda i vackra trämaterial och varma färger. En del av rummen är mer klassiskt inredda medan andra har en modernare känsla. Rummen är rymliga och bekväma med bra arbetsytor och fräscha badrum med dusch. Sängarna från Carpe Diem lämnar ingen besviken. Hos oss finns också fyra rumslägenheter som håller hotellrumsstandard och är utrustade med pentry. Vi har även tre trerumslägenheter varav tre är möblerade. Dessa hyrs ut för längre perioder. Kontakta oss gärna för mer information.

2 min promenad från hotellet finner ni Folkets Hus Kulturhuset som är vår fantastiska konfernesanläggning som även har bio och ett stort kulturutbud.

Vägbeskrivning
Riksväg 45 mot centrum, höger vid torget. Drottninggatan 3:e kvarteret vänster sida.
Vägbeskrivning
Riksväg 45 mot centrum, höger vid torget. Drottninggatan 3:e kvarteret vänster sida.

First HotelsVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!